Portretten van wijkbewoners
In het buurthuis is de fototentoonstelling “Portretten van wijkbewoners” te zien . De veertien foto’s zijn in april 2015 gemaakt door cursisten van de cursus "Portretfotografie” van het Muzisch Centrum onder leiding van fotograaf Pim van der Maden. In overleg met wijkplatform Revelsant zijn mensen uit de wijk benaderd.

Het idee voor deze foto’s komt van cursiste Sovel Vos. De bedoeling was om een tiental wijkbewoners te laten fotograferen en de resultaten op groot formaat (1x1 meter)
tentoon te stellen op een muur van een flat langs de Urkerweg teneinde de wijk een gezicht te geven en de cursisten een echte opdracht te laten doen. Helaas kwam de financiering hiervoor niet rond. Dankzij de medewerking van het Muzisch Centrum en sponsering door fotostudio Pim van der Maden zelf kon het project, zij het op kleinere schaal, alsnog worden uitgevoerd in het buurthuis.


Gebruik van het buurthuis

Het wijkplatform is de beheerder van buurthuis Het Revelhuis, Pallasstraat 65, Emmeloord. Voor o.a. maatschappelijke organisaties, clubs en in beperkte mate particulieren bestaat de mogelijkheid ruimte te huren voor activiteiten. U kunt hiervoor contact opnemen met Brigitte Goldmann, tel. 061323502506.Computerondersteuning


In het buurthuis is gelegenheid om computerondersteuning te krijgen. Reageert een programma raar, laat een onderdeel het afweten of wilt u hulp bij installeren en instellingen aanmaken, kom dan naar onze computerdeskundige voor gratis hulp en advies. Neem wel uw eigen computer, laptop of tablet mee.
U kunt voor deze ondersteuning terecht op woensdagmorgen tussen 9 en 11 uur. Zie ook onze agenda.

Informatie van de gemeente N.O.P. Emmeloord

Een goed idee? Iets dat u opvalt? Uw mening ergens over geven? Praat dan eens persoonlijk met de raadsleden! Dat kan tijdens het Politiek Uurtje.

Politiek Uurtje
Het Politiek Uurtje is eens per maand, op maandagavond om 19.00 uur in het restaurant van het gemeentehuis.
U hoeft zich hiervoor niet aan te melden, dus loopt u gewoon eens binnen!

U bent in 2016 van harte welkom op de volgende data:13 juni
22 augustus
19 september
24 oktober 

21 november                                      
YouTube: ‘politiek uurtje gemeente Noordoostpolder’

Een week later zijn er Ronde Tafel Gesprekken over besluiten die de raad moet nemen. U kunt hierover meepraten.
Meer informatie kunt u vinden op raad.noordoostpolder.nl
© 2016 wijkplatform Revelsant Emmeloord